جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۵۹۸
تاریخ انتشار : ۳۵ : ۱۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

امیرحسین صدیق از فعالیت‌های اخیر خود گفت و اظهار داشت که به تازگی بازی در دو فیلم سینمایی را به پایان رسانده که در یکی از آنها نقش یک روحانی و در فیلم دیگر نقش یک مرد افغان را بازی کرده است.

امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار دیباچه، گفت : طی سال های اخیر نقش‌های متفاوت بسیاری را ایفا کرده‌ام. دو سال پیش در مجموعه تلویزیونی «گیله‌ وا» یک نقش تاریخی بازی کردم و قرار بود این سریال اوایل امسال پخش شود که متأسفانه هنوز پخش آن شروع نشده و در حال حاضر نیز در مجموعه تلویزیونی «مرضیه» به کارگردانی « فلورا سام » بازی می‌کنم.

از ایفای نقش یک روحانی تا یک مرد افغان | در فیلمی بازی کردم که نگاهی جدید به روحانیت را مطرح می کند! |  انتخاب‌های متفاوت من دیده نشده !

« صدیق » افزود : در مجموعه تلویزیونی «مرضیه» که قرار است در ایام ماه محرم پخش شود نقش یک خبرنگار را بازی می‌کنم که درگیر ماجراهای جذاب بسیاری می‌شود و فکر می‌کنم با توجه به جذابیت قصه مخاطبان سریال «مرضیه» را دوست داشته باشند و از آن استقبال کنند.

بازیگر سریال « هتل » تصریح کرد : به تازگی بازی در دو فیلم سینمایی را نیز به پایان رسانده‌ام. در فیلم سینمایی «طبقه دوم» در نقش یک روحانی متفاوت ظاهر شدم. این فیلم سینمایی که فیلمبرداری‌اش به تازگی به اتمام رسیده در مرحله تصحیح رنگ و نور است و فکر می‌کنم به زودی آماده نمایش بشود و امکان دارد امسال در جشنواره فیلم فجر نیز حضور داشته باشد.

او ادامه داد : کاراکتر روحانی که در این فیلم سینمایی ایفای آن را بر عهده داشتم یک روحانی متفاوت است که شغل سیاسی و حکومتی ندارد و زندگی ساده‌ای را دنبال می‌کند. «طبقه دوم» به طور کل فیلمی است که شاید نگاهی متفاوت به زندگی روحانیان دارد، نگاهی که معمولاً خالی از نگاه سیاسی است که همیشه نسبت به روحانیان وجود دارد. «طبقه دوم» فیلمی است که نگاهی جدید به روحانیان را مطرح می‌کند، این دومین بار است که نقش یک روحانی را بازی می‌کنم.

بازیگر فیلم سینمایی «میم مثل مادر» خاطرنشان کرد: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «نیروانا» را نیز به پایان رسانده‌ام. هنوز فیلمبرداری «نیروانا» ادامه دارد و فیلمبرداری بخش‌های ترکیه این فیلم سینمایی به زودی انجام خواهد شد اما من کارم در این پروژه به پایان رسیده و در قسمت‌هایی که مربوط به کشور افغانستان می‌شد حضور داشتم. در فیلم سینمایی «نیروانا» نیز نقش یک افغانستانی به نام ابوخالد را بازی کرده‌ام که نقش منفی این فیلم سینمایی است. از زمان پایان فیلمبرداری این فیلم اطلاع ندارم اما بعید می‌دانم «نیروانا» به جشنواره فیلم فجر امسال برسد.

صدیق درباره ایفای نقش‌های متفاوتی که به تازگی در کارنامه‌اش دیده می‌شود، گفت: من همیشه نقش‌های متفاوت بازی کرده‌ام و از چنین رویه‌ای در کارنامه کاری‌ام استقبال می‌کنم اما تا امروز شاید چندان انتخاب‌های متفاوت من دیده نشده است. شاید امسال با یکی از دو فیلم سینمایی یا هر دوی آنها در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشم اما جایزه گرفتن برایم مهم نیست و چندان علاقه و شوقی برای گرفتن جایزه ندارم، بیش از هر چیز سعی من بر این بوده که نقشم را به خوبی ایفا کنم و کارم را درست انجام دهم.

منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳